preskoči na sadržaj
Vijesti - šk. god. 2021./2022...

Uspjeh na natječaju „Škola-prijatelj starijih: Uzvratimo osmijehom”.

Ponosni smo što smo sudjelovali u nagradnome natječaju „Škola-prijatelj starijih: Uzvratimo osmijehom” koji je organizirala udruga Sijede vrijede iz Zagreba i osvojili drugu nagradu! 

Cilj je natječaja bio opisati aktivnosti kojima škola njeguje i razvija osjećaj empatije prema starijima. U prijavi na natječaj naveli smo aktivnosti kojima brinemo o našim starijim sumještanima i aktivnosti u koje ih uključujemo. Posebno smo ponosni što već dulji niz godina povodom Međunarodnoga dana starijih osoba i Dana kruha posjećujemo stare i nemoćne i darujemo ih prigodnim poklonima. Često u rad školske zadruge uključujemo naše bake i djedove koji podučavaju učenike nekim zaboravljenim vještinama. Neismo zaboravili ni naše umirovljene učiteljice i učitelje koji su počasni gosti naših školskih svečanosti.

Posebno se zahvaljujemo učenicama 6. razreda Barbari Dragozet i Petri Mucafir koje su u prijavi za natječaj opisale svoje osobno iskustvo sa starijima koje su posjetile i time doprinijele u osvajanju ove nagrade.

              

 


 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Katarina Najmenik   datum: 16. 2. 2021.

Naše škole

 

 

 

PŠ LAĐANSKA

PŠ BREZNICA NAŠIČKA

JELISAVAC


e-Dnevnik za roditelje i učenike

 


preskoči na navigaciju